Tjenester

I 2001 startet jeg som uavhengig representant for ACN, noe jeg fortsatt er.
Mine tjenester her er følgende:


Jeg er lisensiert for å tilby alle disse tjenestene og flere til i 24 land, på 4 kontinent.

Jeg tilbyr også: 

som kan hjelpe deg til en ekstrainntekt eller til et heltidsengasjemet som uavhengig representant. Det gis ingen garantier om fortjeneste, det er avhengig av deg selv og din innsats. Om du skulle ønske en uavhengig jobbmulighet, så vil dette være din store mulighet. Du vil kunne jobbe selvstendig, men allikevel bli i et team sammen med meg.

Dette er en forretningsmulighet for deg som ønsker å få en økonomisk trygghet og som ønsker å være din egen sjef.  Ved hjelp av dette "muligheten" kan du frigjøre tid som du heller kan bruke på familien eller andre interesser.

Her kommer bl.a. nylanseringen av videotelefoni i Norge og Europa forøvrig. Dette er fremtidens komunikasjonsform, og den vil avløse vanlig fasttelefoni. Ta en titt på informasjonene nedenfor her så vil du se hva dette dreier seg om.

Som ACN-representant kan jeg gi deg mobilabb. fra det selskapet i Norge som har flest fornøyde kunder. 2 år på rad viser en nøytral undersøkelse at dette selskapet har de klart mest fornøyde kundene.

Hva med 150 min/SMS/MMS/MB pr. mnd for kun kr. 99,-/mnd

eller 500 min/SMS/MMS/MB pr. mnd for kun kr. 199,-/mnd.

Som ACN-representant kan jeg også gi deg strømabb. fra det et av de største lavprisselskapene i Norge som har flest fornøyde kunder. 6 år på rad viser undersøkelser i Norsk Kundebarometer at dette selskapet har de flest fornøyde kunder.

Dette selskapet er det eneste med konkret og definert prisgaranti.

Egen selvbetjeningsportal på nettet. Ingen bindingstid.

Videotelefoni er framtidens telefoni som nå er kommet hit. Jeg kan gi deg mulighet til å ringe nærmest gratis til storparten av verden, og i tillegg til det kan du se den du ringer til uten at det koster noe mere.

Spør meg så skal jeg forklare dette nærmere:-)


  • Publikasjoner

slik som flyvebladinformasjonsfolderplakat etc. kan jeg lage for deg. Jeg setter opp materiellet etter ditt ønske i kombinasjon med hva jeg foreslår, og du får et produkt du skal være fornøyd med. Materiellet blir enten kopiert eller trykket hos profesionelle aktører, og blir levert etter nærmere avtale.

  • Hjemmeside

er heller ikke noe problem. Jeg løser saken for deg og produserer hjemmeside etter ditt behov. Se f.eks. den siste jeg har laget herVedlikehold, publisering og lagring tar jeg meg også av.


Kontakt meg idag for et uforbindtlig tilbud eller en presentasjon.


web-master:   geiroy@me.com © Øynes Konsult 2012