Historikk

Enkelmannsforetaket Øynes Konsult ble registrert i 1998. Jeg startet da med salg av drikkevannsrensere for et firma som importerte disse. Salgsområdet var for det meste i Sandefjord, men også ellers i Vestfold.

-MultiPure
Dette er et vannrensesystem som jeg solgte for en lokal forhandler i en periode fra 1998 - 2001. Det baserer seg på at vannet filtreres i en kolbe med aktivt kull. Denne metoden fjerner bl.a. tungmetaller, fenoler, asbest, humus og klor. Dette gjør vannet mye mer sunt og det fjerner uønsket lukt og smak. Jeg har desverre ikke mulighet til å selge dette lenger, men jeg kan formidle mulige ønsker til en annen forhandler av samme system.


Etter hvert hadde jeg også en agentur for damprengjøringsmaskinerdampstrykejern og luftrensemaskiner.

-Polti/Vapo/Domotec
Dette er et damprensesystem som jeg også solgte i en kort periode. Det finnes fortsatt på markedet, men jeg har ikke lenger agentur på dette.


Den 1. oktober 2011 startet jeg for alvor som freelanser. Det er en spennende utfordring, men den store fordelen er at jeg nå kun er ansvarlig overfor meg selv når det gjelder mine inntekter. Jeg tar sikte på å leie bort min arbeidskraft der det måtte være behov, og der jeg finner det interressant å yte en innsats.

Jeg har bl.a. gjort en avtale med Askjems Campingsenter om engasjement på leiebasis der. Arbeidet vil bestå i taksering, klargjøring og utlevering av campingvogner og bobiler. Det har også vært en periode med uteservice på campingplasser rundt omkring på Østlandet og litt i Sverige. I den senere tid har jeg utført kundeservice på supporttelefonen til Askjems. Jeg har dermed hatt en rekke oppdrag for Askjems, og det er så absolutt en fin oppdragsgiver å jobbe for.

Så har min tidligere arbeidsgiver, Reklameservice Sandefjord, gitt meg en rekke oppdrag i de siste årene. Det har vært arbeid vedr. rullereklame, montering og service, rundt omkring på de stedene de har slike anlegg. Det har også vært mye montering av dekor, lysskilt og div. foliering.

Jeg har også gjort noe videoredigering og layoutoppdrag for Evangeliske Sanger i Sør.
Radio Evangeliets Røst
 i Kristiansand vil også benytte noen av mine tjenester vedr. lokalradiodriften og igangsetting av egen web-radio, samt produksjon av reklamefoldere. Her har jeg også laget deres egen hjemmeside.
Jeg har i en del år utført vedlikehold på Evangelistens Misjonstjeneste sin hjemmeside. Dette var også en hjemmeside jeg i sin tid laget.

Hjemmesider har jeg også laget og delvis vedlikeholder for Vedhallen,
Kontakt Radio,
Kristent Radioforum m.fl.


I tillegg til dette så har jeg jobbet med mitt telekom-arbeid som uavhengig representant for ACN. Dette består av formidling av teletjenester, salg av videotelefoner og IP-adapter, samt opplæring av andre som ønsker å starte opp egne representantavtaler.

Alt i alt er dette et svært variert arbeid som gir inspirasjon og arbeidsglede. Friheten i det å drive et enkeltmannsforetak er også uvurderlig.

web-master:   geiroy@me.com © Øynes Konsult 2012